Poletni solsticij – ne spusti te izjemne čarovnije narave

Veš kaj lahko storiš do 21.6., da prejmeš vase najmočnejšo energijo leta….?

Večkrat rada poudarim, kako pomembno je, da redno nastavljamo našo notranjo uro telesa, ki je v tesni povezavi z bioritemsko uro narave. Narava je resnični dar in ko se naučimo kako mogočna je in kako resnično nas podpira pri zdravju, vitalnosti, pretočnosti, polnosti, disciplini in lepoti, takrat z razumevanjem in čutenjem postanemo del nje – narave.

Vstopili smo v najbolj močno in magnetično obdobje, ki nas podpira, da vse kar si zares resnično želimo, si prizadevamo, dajemo fokus, jasnost in disciplino, pri tem povečujemo naše potenciale in se odpiramo obilju.

Zato je čas do 21.6. res zlata vreden.

Do tega datuma imaš najmočnejšo moč, da se odpreš svoji avtentični energiji, zaživiš svoj največji potencial in kar je najbolj pomembno regeneriraš celo sebe. Jutranje sonce in njeni prvi žarki, so tako močna regeneracija za vse naše celice, žleze, mišice, živčne in endokrine centre.

Zato izvajanje joge obraza ob jutranjem vzhodu (idealno je sedaj med 05:30-06:00) prinaša izjemne učinke. Tako boš prakso joge obraza dvignila na višjo raven in prejela še več podporne energije in izjemne transformacije.

To močno energijo lahko vzameš vase vse do 09:00.

Če še ne poznaš vaj joge obraza in je še ne izvajaš, lahko samo dihaš v sončni vzhod preko očesnih zrkelj in mišic materičnega dna. Uff kako močno je to poskusi. Če pa bi rada še povečala magnetizem tega poletnega solsticija pa je kombinacija z vajami joge obraza zares izjemna.

Začneš lahko čisto nežno z izjemno nežno tehniko prebujanja s super sprostitveno in pomlajevalno 10-minutno pomladno vadbo, ki poskrbi, da boš pomlad/poletje pripeljala tudi na svoj obraz in celotno počutje.