Spletno članstvo – napredni membership

Dovoli si najboljšo podporo, lahkotnost izvajanja vadb, povečuj motivacijo in uživaj v napredku.

Napredno spletno članstvo oz. membership sem ustvarila z željo, da bi vse, ki bi si želeli po končanem 5-tedenskem programu želele nadaljevati svojo pot raziskovanja z menoj. Imeti motivacijo za naprej, da ne “opustite” to kar ste dosegle s pomočjo 5-tedenskega programa.

Cilj našega membershipa je, da ti čimbolj olajšam pot do redne vadbe in to storim tako, da vnaprej vsak teden zate pripravim tedenski plan vadb. Vadba je torej le en klik stran in ko začutiš jo narediš. V naši izjemni knjižnici video vadb imamo že več kot 80 izjemnih vadb.

Posebnost mojega membershipa je to, da fokus ni usmerjen le na krepitev obraza, temveč na povezovanje obraza s telesom, umom, občutki predvsem pa, da zaokrožujemo, spoznavamo in nadgrajujemo lepoto s pomočjo joge obraza preko različnih praks.

Velika prednost mojega spletnega članstva je zagotovo tudi to, da se članice dobivamo na rednih spletnih vadbah vsako nedeljo ob 19:30. Pridruži se lahko čisto vsaka članica, ki ima tisti dan čas, voljo in možnost, da se pridruži. V kolikor to ni mogoče, jo video vedno počaka in jo lahko naredi v posnetku.

Članstvo sestavljajo izjemne posameznice, ženske, ki so resnično pravi doprinos članstvu, saj se medsebojno spodbujamo, motiviramo, vendar vedno na nežen in vzpodbuden način.

Članstvo je idealno če, če želiš na dolgi rok zares vzljubiti vadbe in ustvarjati vedno boljše prakse in s tem tudi rezultate.  Velik nabor video vadb, ki so vedno le »klik stran in so usmerjeni v lifting, aktivacijo, meditacijo, sproščanje, raztegovanje in ravnovesju zdravja, je idealna podpora na tvoji nadaljni poti. Tedenske online vadbe v živo pa so še dodatna motivacija, da ohranjaš in oplemenitiš svojo najljubšo prakso.

Lepo vabljena.

Cena 3 mesečnega zakupa članstva: 34€/mesec

Cena 12 mesečnega zakupa članstva: 23€/mesec