O meni

Naj se ti najprej predstavim.

Moje ime je Nataša in sem strastna raziskovalka iskanja avtentične ženske lepote. Zame lepota pomeni, da živimo simbiozo notranje in zunanje lepote. Prepričana sem, da notranja lepota sije navzven.  Zato tudi ni naključje, da stremim k naravnim pristopom in z največjo ljubeznijo izvajam in učim naravne tehnike pomlajevanja.

Sem certificirana učiteljica obrazne joge po metodi Glowinface in sem ustanoviteljica blagovne znamke Beauty Glow Inside – Out.

Kaj pravzaprav meni pomeni »Beauty Glow Inside-Out«? Lepota vedno izvira iz notranjosti. Tako fizične kot mentalne notranjosti. Vse se preslikava navzven, še največ pa preko obraza. Zato spodbujam, da poskrbimo zase celostno, kar pomeni, da vse kar počnemo dobrega zase, se na koncu izraža tudi na pomlajenem videzu.

Ženske spodbujam k temu, da se začutimo kako vredne smo in kako vredno je, da smo me dobro. Ko smo me dobro, je dobro tudi okoli nas.  Takrat zaživi in zažari naš obraz, telo in pa tudi odnosi okoli nas.

Obrazna joga je prekrasna in izjemna tehnika, ki nam vrača življenje v obraz, telo, možgane, notranje žleze, notranje organe. Počasi in zagotovo dobivamo dostop do naše prave lepote.

Iskreno navdušena in hvaležna sem, da lahko s teboj delim vsa znanja, izkušnje in modrosti te starodavne tehnike ter zdravega načina skrbi za svojo naravno lepoto, ki je še posebej pomembna v današnjem času.

Veliko je v naših rokah, v naših žlezah, naših notranjih organih. Izkoristimo ta izjemen potencial in zasijmo vsaka v svojem najlepšem sijaju.

glowinface-certificate

Ker mi je znanje, kvaliteta in poznavanje vseh pomembnih zakonitostih joge obraza na prvem mestu, sem si želela pridobiti znanje od najboljših. Zato sem se izobraževala za učitelja joge obraza pri mednarodno priznani licenci Glowinface.

Je pa to pot učenja, ki se nikdar ne konča. Z veliko navdušenja nadgrajujem svoje obstoječe znanje in ga delim z vami.

vtisi strank

Tvoj program je ne le zadostil, temveč presegel moja pričakovanja. Vse mi je bilo super, tvoje vodenje, razlaga in sproščenost. Tvoja odzivnost, support v času 5-tedenskega tečaja je bil super! Želela sem si, da se konkretno naučim učinkovitih vaj za obraz in sem se jih res več kot odlično naučila. Izvajam jih lahko vsak dan, ne vzame veliko časa.
Tvoj program bi priporočila vsakomur.

Ina O

Dolžina programa in posameznih srečanj mi je bila zelo všeč in sem si kljub obveznostim lahko prilagodila svoj urnik. Kar bi posebej izpotavila je, da mi je bila všeč odzivnost in komunikacija…+ spodbujanje na facebooku. Si super učiteljica, dovolj razumljiva in dovzetna za posameznika v skupini. Tvoj tečaj bi priporočila naprej, saj mislim, da bi vsakemu koristil ta tečaj;) Ko delam vaje joge obraza se mi precej izboljša počutje in vsekakor se tudi že opazijo tudi prve spremembe na obrazu.

Anja Z

Program je presegel moja pričakovanja. Ti si mi bila posebej všeč tvoja strast, zavzetost, razlaga, motiviranje,…Ne moreš biti ne navdušen. Odlična učiteljica si. Razumljivo in strukturirano razlagaš, natančno pokažeš kako je potrebno določeno vajo narediti, popravljaš, vzpodbujaš, motiviraš. Absolutno bi ga, sem ga in ga bom še priporočala. Sem res vsak dan delala vaje. To je bila sigurno tudi posledica tvojega motiviranja. Res so se začeli kazati prvi znaki sprememb na obrazu. Sploh okrog oči.

Ana L

Se je zgodilo nekaj, kar si niti v sanjah ne bi želela sanjati... 😬

Par ur pred načrtovano beauty delavnico za ženske, ki smo jo vse že nestrpno pričakovale, me je
Se je zgodilo nekaj, kar si niti v sanjah ne bi želela sanjati... 😬 Par ur pred načrtovano beauty delavnico za ženske, ki smo jo vse že nestrpno pričakovale, me je "ustavilo" telo.😑 Sprva mi je um prigovarjal: "Eh Nataša, saj si v redu, samo malo se dvigni (hrbtenica se mi je dejansko usločila) in pojdi na dogodek." A vse se je odvijalo s svetlobno hitrostjo - telo se je začelo tresti in nujno sem morala v posteljo. No, vsaj mislila sem, da bo to le za nekaj minut.😌 Ko sem se ulegla, me je začelo tresti, nikakor se nisem mogla umiriti. Nato je prišla še vročina.🤒 Takrat sem vedela, da je čas, da "spustim" in dovolim telesu, da naredi svoje. Da dobi svoj čas za detox in naravno regeneracijo. Priznam, da je bilo to zame zelo težko sprejeti.😌 Veselila sem se tega dogodka in imam visoko raven odgovornosti do žensk, ki so meni in Katji zaupale in se odločile, da želijo priti na najino delavnico.🙏🥰 A glede na to, da so se prijavile same čudovite, srčne dame, je bil odziv na to situacijo izjemno sočuten in podporen. Za to sem vam, drage moje dame, neizmerno hvaležna.❤️❤️ Ker se stanje lepo izboljšuje, sva se s Katjo odločili, da določiva nov termin za našo delavnico, in sicer to soboto, 15.6., da se podružimo še pred vstopom v poletje.😍 Če te zanima več o tej delavnici za ženske, ki želijo zaživeti sebe in svojo avtentično energijo, prosim, piši mi in morda se najde mesto še prav ZATE! ❤️🤩 Za konec pa bi rada povedala le še tole: "Bodimo hvaležni za vsa opozorila, ki nam jih daje naše telo, saj so vsa z namenom, da nas zaščitijo." Telo je naš tempelj, zato naj bo čim pogosteje prioriteta številka 1. Bom pa vesela, če mi zaupaš, ali se je tudi tebi že kdaj zgodilo kaj podobnega, da ti je odpovedalo telo tik pred pomembnim dogodkom? Kako si se ob tem počutila? Hvala ti, ker si.🥰 Objem, Nataša #Detox #Regeneracija #BeautyDelavnica #TeloKotTempelj #ZdravjePrvaPrioriteta #Hvaležnost #ŽenskeZaŽenske
Se rada
Se rada "nastaviš" pred objektiv?😌 Ti je to nekaj zelo naravnega ali nekaj, kar te spravlja v stres? Čutiš morda nelagodje, morda celo sram?😳 Ja, verjamem, da nas je veliko takšnih, ki nam biti pred fotoaparatom ni nekaj najbolj naravnega. Ti je poznan občutek, ko si se slikala, dobila slikice in si na njih nisi bila nikakor všeč?😉 Potem si pa te iste slike pogledala čez čas in skoraj nisi mogla verjeti, kako super si zgledala? 🤭🙂 To je dokaz, kako naše oči "vidijo" preko našega notranjega počutja. Če se v trenutku ne počutimo samozavestne, tudi ko bomo pogledale sliko, na kateri smo lahko videti res super, se ne bomo počutile tako... Zato sva s Katjo pripravili čisto posebno beauty delavnico, ki gre globlje od lepote navzven.✨ V bistvu se bomo celo delavnico počasi, korak po korak, čisto naravno pripravljale na finalni "ples" pred fotoaparatom 😉 Celotni obraz, mimiko in pa predvsem naše počutje bomo prebujale, odpirale in osvetljevale s čudovitimi naravnimi praksami, kot sta joga obraza in samomasaža.🌟 Že po teh praksah bomo veliko bolj pretočne, sproščene in sijoče. Nato se bomo povezovale s svojim obrazom preko nanašanja izredno kvalitetnih in organskih izdelkov ter ličil @mayarula_kozmetika in @madaracosmeticsslo. Naučile se boste hitrih, enostavnih in zelo uporabnih tehnik ličenja, ki vam bodo prinesle novo dimenzijo ličenja. Ličenje je lahko zelo zabavno, kreativno, predvsem pa veliko bolj "čuteče," kot smo ga morda navajene. In za finalno dejanje te bo pod svoje okrilje vzela čudovita Katja, ki resnično zna začutiti človeka, je srčna in zelo podporno nežna, da boste za trenutek vstopile v čisto svoj svet, ki bo le vaš. Takrat si boste dovolile zasijati najmočneje!🌟 Če te zanima več o tej čudoviti delavnici, oglasi se nama še danes, najkasneje jutri, saj se prijave žal zaključujejo. Skupinica je skoraj polna in midve sva pripravljeni, da naredimo najlepšo otvoritev poletja 2024!🏝️😍 Si z nami? P.S. Danes ob 20-ih pa imava s Katjo kratek IG LIVE, kjer bova govorili o trikih za bolj sproščeno fotografiranje. Pridruži se nama🔥 Beri dalje v komentarju ⬇️

Poveži se z mano

Imaš kakšno vprašanje zame? Ne čakaj in stopi v stik z mano!

Vnesi svoj e-naslov in tako prejmeš vse novice o novih dogodkih in delavnicah.

    Da, želim se prijaviti na prejemanje e-obvestil ter dovoljujem uporabo in obdelavo mojih osebnih podatkov za namene obveščanja in predstavitev novosti podjetja.