PONUDBA

Vsak obraz je unikat in ima svoje prednosti in izzive. Pa vendar, ko smo na začetku svoje poti spoznavanja z jogo obraza je, pomembno, da se zavedamo, da ključno, da če želimo doseči rezultate, je potrebno postopoma aktivirati celotni obraz. Počasi in zavestno. Ko aktiviramo vse mišice obraza, se začne pot prave transformacije.

Potrebno se je tudi zavedati, da je koža le zadnji sloj, ki ga vidimo na obrazu. Pod kožo se dogaja marsikaj, zato, ko si želimo izboljšati stanje našega obraza ali kože, je pomembno, da poskrbimo tudi za globje nivoje podkožja. Takrat naravno (brez nevarnih posegov) poskrbimo celostno za svoj obraz.

S pomočjo joge obraza boš začutila svoj obraz, svoje mišice in po le 10-minutni dnevni vadbi začutila povsem novo energijo. Zato je izvajanje joge obraza takoj zjutraj še posebej priporočljivo. Le 10-minut aktivacije mišic, fokus na sebi in svojemu centru, globoko dihanje, ti prinaša svežino novega dne, privzdignjen obraz, napolnjena in sijoča lička, polne ustnice in lepo definiran obraz.

Slika, ki jo gledaš v ogledalu je zrcalo obraza, telesa in duše, ki prihaja v svoje najboljše ravnovesje. Tvoja lepota se ustvari znotraj tebe in zasveti zunaj tebe.

Če se imaš rada oz. se želiš naučiti meti rada, potem je joga obraza prava odločitev zate! To je res izjemna praksa, ki te podpira na več nivojih hkrati. Ker ne gre le za fizično vadbo, ima ogromno dodatnih učinkov na celotno delovanje telesa, notranjih žlez, možganov, spodbuja pretočnost, te čisti. S pomočjo te tehnike boš začutila, kakšen potencial živi v tebi. Spoznaj ga.