Intervju s članico skupnosti Beauty Glow Inside-out: Maruša Miklič

Osebna izkušnja z odkrivanjem, konsistenco in nadgrajevanjem prakse joge obraza – Maruša Miklič

  1. Draga Maruša, kako se je začela tvoja pot z jogo obraza?

Svojo pot z jogo obraza sem začela kot odgovor na leta, ki so me izčrpavala. Najprej sem se odločila za spremembo na službenem področju, nato pa sem začela delati na sebi. Z delom na sebi od znotraj sem opazila izčrpanost na obrazu, kar me je privedlo do spoznanja, da bi si lahko naravno pomagala z obrazno jogo. Preden sem se odločila za tvoj 5-tedenski spletni program, sem te našla na Instagramu in spremljala dobre tri mesece. Prepričal me je tvoj celostni in prijeten pristop do joge obraza.

  1. Kako danes gledaš na našo vadbo jogo obraza, ki jo izvajamo v spletnem članstvu?

Danes jogo obraza, ki jo izvajamo v spletnem članstvu, sprejemam kot nepogrešljiv del svoje rutine. Nedelje si ne predstavljam brez nje, in vesela sem, da sem se odločila za to pot, ki mi prinaša veliko več kot le lep obraz.

  1. Kaj je bil glavni razlog, da si se odločila, da po končanem spletnem programu joge obraza pri meni, nadaljuješ v napredno članstvo vadb?

Razlog, da sem se po končanem spletnem programu joge obraza odločila nadaljevati v naprednem članstvu, je bil preprost. Čeprav sem poznala vaje, jih nisem znala pravilno kombinirati in vztrajati v ponovitvah. Članstvo mi omogoča enostaven dostop do vadbe, brez odločanja, saj me vse že čaka.

  1. Meniš, da bi bila tvoja praksa joge obraza drugačna, brez našega članstva? Kakšna?

Brez članstva bi bila moja praksa joge obraza verjetno drugačna in bi verjetno hitro obupala. Skupne nedeljske vadbe pomagajo k motivaciji, saj vidiš podporo in skupnost, kar olajša vadbo.

  1. Kakšna je zate razlika med samim začetnim programom in pa spletnim članstvom?

Razlika med začetnim programom in spletnim članstvom je v tem, da je začetni program osnova, ki ti da tehnično znanje, medtem ko članstvo prinaša nove razsežnosti in izboljša učinek vaj.

  1. Kaj je zate osebno največji doprinos članstva?

Največji doprinos članstva zame je poleg dobrega počutja po vajah tudi tvoje poučevanje o obdobjih leta kot ženskega cikla in prilagajanje vadb temu. Pravtako pa vseh drugih vidikih, ki vplivajo na moje telo in počutje, kar mi omogoča drugačno podporo. Vendar pa je največji doprinos prava skupnost, kjer je vedno podpora, razumevanje in pomoč, ter kjer smo skozi leta stkale res lepe vezi.

  1. Kaj bi sporočila vsem, ki so že opravile moj začetni spletni tečaj joge obraza?

Vsem, ki so že opravile začetni spletni tečaj joge obraza, bi sporočila, da članstvo prinaša še več kot le jogo obraza. Poleg tvoje podpore, prejmeš tudi podporo celotne skupnosti, motivacijo za nadaljevanje ter nasvete za podporo telesu v različnih obdobjih leta. Večkrat se mi zdi, da natančno veš, kaj potrebujemo, kar mi prinaša neprecenljivo vrednost.

Kdo je Maruša Miklič?

Maruša je nadvse prijetna, srčna in zares čudovita ženska, žena, mama in ustanoviteljica blagovne znamke Špampek, ki s srcem in z veliko mero ljubezni ustvarja prečudovite darilne pakete ob rojstvu otrok. Njena strast do kvalitetnih izdelkov za najmlajše, njihove mehkobe, nežnosti, kreativnosti nadvse navdušuje mlade družinice ob prihodu novih članov. Darilni paketek, ki ga boste podarili ob prihodu novorojenčka, nikdar ne bo ostal neopazen. Poleg unikatnih in ročno izdelanih paketov za najmlajše pa se pri njej najde tudi lepa presenečenja za darilca za svoje najdražje prijateljice, mame, tete. Maruša, hvala ker si.