Spopadanje s podočnjaki in zabuhlostjo pod očmi

Izgledajo tvoje oči vedno bolj utrujene?

 

Pravijo, da so oči ogledalo naše duše. Ko smo srečni, se nam to vidi v očeh. Ko smo utrujeni, se to tudi zelo dobro kaže na predelu okoli oči.

Kadar premalo spimo definitivno vplivamo na slabši izgled okoli oči. To opazimo kot zabuhlost in temni kolobarji, ki se pojavijo na spodnji veki.

Na videz utrujenih in brez sijaja oči pa močno vpliva tudi kakšna je naša pretočnost mišic (zastala limfa) ter kako močne so naše lobanjske mišice. Ker ko so te močne, privzdignjene, dvigajo celo naše oko in področje okoli oči, hkrati pa z aktivacijo teh mišic aktiviramoj boljše delovanje naših žlez in možganov, kar v naše oči nazaj privablja tisti sijaj, ki si ga tako zelo želimo videti v svojih očeh.

Joga obraza ti konkretno pomaga pri tem, da za svoje učke poskrbiš na najboljši način. Ne obstaja krema, ki bi ti tako pomagala kot prav joga obraza.

Verjameš, da to lahko dosežeš s povsem naravno metodo?

Joga obraza dokazano (narejen priznane študije), ki potrujuje, da odpravlja zabuhlost, temne kolobarje, zmanjšuje videz gubic in vpliva na naraven lifting.  Po redni vadbi joge obraza, se oči bolj odprejo, privzdignjene in sijoče.

Poskrbi, da bodo zažarele tudi tvoje.