Intervju s članico skupnosti Beauty Glow Inside-out: Vesna Hostnik

Osebna izkušnja z odkrivanjem, konsistenco in nadgrajevanjem prakse joge obraza – Vesna Hostnik

  1. Draga Vesna, kako se je začela tvoja pot z jogo obraza?

Najprej sem bila na tvoji večerni spoznavni zoom delavnici, kjer si me totalno navdušila, da sem se odločila in si kupila tvoj 5 tedenski program joge obraza.

  1. Kako danes gledaš na našo vadbo jogo obraza, ki jo izvajamo v spletnem članstvu?

Super mi je, ko daš v skupino vadbe za cel teden in potem kakšno tudi naredim, večinoma bolj kratke. Sem pa tudi že polurne stisnila v urnik. Žal nisem aktivna v živo, mi je članstvo v vzpodbudo, da se sploh aktiviram, čeprav sem 5-tedenskemu tečaju redno sledila.

  1. Kaj je bil glavni razlog, da si se odločila, da po končanem spletnem programu joge obraza pri meni, nadaljuješ v napredno članstvo vadb?

Pomembno mi je, da dobim predloge meni na obraz pisane vadbe, da ne iščem sama, ker potem bi pri tem tudi ostalo.

  1. Meniš, da bi bila tvoja praksa joge obraza drugačna, brez našega članstva? Kakšna?

Verjetno je sploh ne bi bilo.

  1. Kakšna je zate razlika med samim začetnim programom in pa spletnim članstvom?

Raznolike vaje, da se jih ne moreš naveličati, vaje s pripomočki, mnogo vsakodnevne vzpodbude in oseben pristop.

  1. Kaj je zate osebno največji doprinos članstva?

Tedenska vzpodbuda in linki ter opisi, za kaj je kakšna vaja dobra. Da me označiš, da sporočilo res pride do mene.

  1. Kaj bi sporočila vsem, ki so že opravile moj začetni spletni tečaj joge obraza?

Da je nadaljevanje najbolj dragoceno, saj boljše vzpodbude, inspiracije in vzgleda, kot nam ga daješ ti, draga Nataša, ni <3

Kdo je Vesna Hostnik?

Vesna Hostnik je izjemno čutna, ženstvena, mehka, podporna, in je ženska, ki se zaveda, kako negovati življenjsko esenco, ki jo sije navzven. Je vizionarka in srčna kreatorka, ki jo osrečuje njena čudovita družina in negovanje njene skupnosti izjemnih žensk, ambasadork Lepote Ženske Globine, ki ji zaupajo izbiro kakovostnih, udobnih in lepih oblačil za njihov edinstveni stil oblačenja, s katerim lahko izrazijo Sebe. S FeelStil osebnim svetovanjem ženskam pomaga, da z izbranimi oblačili vsaka zasije svojo globino lepote, da njen FeelStil izraža Njo in Njene občutke, ki so za žensko izjemno pomembni, saj se zaveda, da smo ženske bitja občutkov. Je ustanoviteljica blagovne znamke La Vision Butik in uspešno vodi svoje podjetje že 30. leto. Iz svojih bogatih izkušenj z ženskami je razvila osebno svetovanje kot holistična stilistka za ženske, ki želijo živeti Sebe. Poimenovala ga je FeelStil svetovanje, ker je spoznala, da ženskam lahko pomaga živeti njihovo veličastno žensko esenco skozi njihove občutke. Vodi jo intuicija in v svoje delo vnaša strast in toplino, lepoto in estetiko, povezovanje in podporo, vse skozi čutenje svojih strank. Pri njej dobimo toplino sprejemanja in njeno prisotnost. Vesna nas ženske navdihuje, ker tudi sama živi to, kar nas uči.

Več o Vesni si lahko preberete TUKAJ.