5-tedenski online program Joge obraza (Z MOJO OSEBNO PODPORO)

Pridi in preizkusi na svojem obrazu in počutju.

Program je idealna izbira za vse, ki ste odločeni začeti z jogo obraza. V sklopu programa ti predam zelo pomembne informacije in znanja o jogi obraza, posameznih mišicah, delovanju tradicionalne kitajske medicine in kako je pomembno začeti. Kaj so lahko pasti, na kaj je potrebno paziti, na kaj je potrebno dajati fokus. V sklopu tega programa spoznaš 15 izjemnih vaj, ki zajemajo celoten obraz, lobanjske in vratne mišice ter dekolte. Teh 15 vaj je temelj na katerem se nato lahko prilagaja različne vadbe, kjer vedno izhajamo iz teh 15 osnovnih vaj. Program vključuje pozdravni nagovor, 5 različnih webinarjev (za vsak teden posebej), 5 kratkih video-vadb (za vsak teden posebej), pdf navodila posameznih vaj ter dodatna podpora in motivacija za redno izvajanje vaj in spremljanje počutja. V sklopu 5-tedenskega online programa imaš vedno na voljo tudi možnost vprašanj, dodatne podpore, ki bi jo potrebovala. Sem vedno tukaj zate.

Cena programa: 199€

vpiši se
5-tedenski online program joge obraza

Skrivnost dobrega in mladostnega počutja se skriva v dobri pretočnosti.

Kako bi se tvoje življenje spremenilo, če bi se vsako jutro z navdušenjem pogledala v obraz, ki bi bil sijoč, mladosten, ti pa polna energije? Kakšen bi bil tvoj dan, ko si za spremembo nebi rekla “ojoj, moji podočnjaki/gube so vedno bolj vidne”, “kdaj je moj obraz postal tako pust/utrujen ali pa “popolnoma sem brez energije”?

Kaj pa če imaš dejansko možnost, da namesto, da se zbudiš utrujena in z izčrpanim obrazom, polna energije in lahkotnostjo v obrazu?  Da znaš zase poskrbeti tako (le 10 minut), da se počutiš enostavno čudovito? Ponosna na svoj obraz, saj sije.

Metoda, ki vrača nazaj življenje tvojemu obrazu, telesu in počutju. Tvoj najljubši ritual boš imela vedno “pri roki”, ki te bo podpiral in vzpostavljal ravnovesje (na obrazu in celem telesu), da se boš počutila čimbolj sproščeno, zadovoljno in lepo.

Prižgane in pretočne žleze v glavi so za nas ženske izjemnega pomena. Če želimo biti zdrave, biti dobrega počutja in ohranjati svojo naravno lepoto ne glede na leta je pomembno, da redno aktiviramo mišice obraza. Kar je pa še posebej zanimivo pa je to, da kadarkoli vadiš z obrazom, z mišicami obraza, avtomatsko krepiš in privzdiguješ mišice okoli prsi in reproduktivnih organov in jih na ta način privzdiguješ (maternica, jajčniki).

Dvignjeni ustni kotički pomljajujejo celotni obraz!.

Dvignjeni ustni kotički so znak veselja, radosti, mladosti in pretočnosti. Nažalost sila gravitacije ne pomaga v prid ustnim kotičkom, saj z leti vedno bolj upadajo navzdol. Tudi na energetskem nivoju, ker nam z leti počasi odteka življenjska energija. Še posebej če ne skrbimo zase. 

Bolj kot skrbiš za ustne kotičke, sama sebi vračaš nazaj življenjsko energijo, dvignjeni ustni kotički pa pomlajujejo tvoj celotni obraz. A ker je pogosto, da je veliko mišic okoli ustnic precej “zategnjenih” je pomembno, da poskrbiš prav za vse obrazne mišice.

Opažaš, da je vedno več upadle kože na področju brade, podbradek pa vedno bolj viden?

Razlog za to je povsem logičen, saj sila gravitacije povzroča, da počasi vse prehaja “navzdol”. Z leti pa se to še bolj opazi. Zato se prav največ upadle kože pojavlja na 3/3 obraza. Predvsem za ženske je ta tretjina še extra pomembna, saj ponazarja yin žensko energijo (področje brade).

En razlog za odvečno “kožo” na področju spodnjega predela brade (podbradka) je lahko prekomerna telesna teža. Lahko pa se ti dogaja, da kljub temu, da nimaš extra odvečne teže, podbradek postaja vedno bolj opazen in te moti? To pa je zagotovo posledica oslabljenih mišic okoli brade, pod brado in vratu. Dodatno slabo vpliva pa tudi drža oz. pozicija glave skozi dan.

Ko začneš vaditi s temi mišicami, ki aktiviraš, krepiš, privzdiguješ, tudi podbradek kar naenkrat izgine.

Izgledajo tvoje oči vedno bolj utrujene in puste?

Pravijo, da so oči ogledalo naše duše. Ko smo srečni, se nam to vidi v očeh. Ko smo utrujeni, se to tudi zelo dobro kaže na predelu okoli oči.

Kadar premalo spimo definitivno vplivamo na slabši izgled okoli oči. To opazimo kot zabuhlost in temni kolobarji, ki se pojavijo na spodnji veki.

Na videz utrujenih in brez sijaja oči pa močno vpliva tudi kakšna je naša pretočnost mišic (zastala limfa) ter kako močne so naše lobanjske mišice. Ker ko so te močne, privzdignjene, dvigajo celo naše oko in področje okoli oči, hkrati pa z aktivacijo teh mišic aktiviramoj boljše delovanje naših žlez in možganov, kar v naše oči nazaj privablja tisti sijaj, ki si ga tako zelo želimo videti v svojih očeh.

Joga obraza ti konkretno pomaga pri tem, da za svoje učke poskrbiš na najboljši način. Ne obstaja krema, ki bi ti tako pomagala kot prav joga obraza.