HVALA, DA SI BILA DEL TEGA IZJEMNEGA DOGODKA!
“DANES IZBEREM SEBE IN RDEČO ŠMINKO”

Draga kreatorka svoje avtentične lepote. Zate sem zbrala nekaj misli.

PREBERI VEČ
SKUPAJ SMO ODKRIVALE SVOJ NOTRANJI ŽAREČ GLAS

Z besedami težko opišem hvaležnost, ki jo čutim ob pogledu nazaj na čudovit dogodek “Danes izberem sebe in rdečo šminko“.

Hvala za vaše nasmehe, zgodbe in iskrenost, ki so napolnili prostor s pozitivno energijo, ki se je širila in dotaknila vsake od nas. Začutile smo svoj notranji ogenj, slišale svojo dušo in se povezale na način, ki ga ni mogoče opisati zgolj z besedami.

Magična Energija: Občutek, ki smo ga delile med nami, je bil čaroben. Ta magična energija je v nas prebudila nekaj posebnega, kar bo ostalo z nami še dolgo po koncu dogodka. Skupaj smo ustvarile prostor, kjer smo se lahko iskreno, brez zadržkov izražale, sprejele sebe in druga drugo ter se podprle na naši poti osebne rasti.

Navdihujoči Trenutki: Vsaka od vas je prispevala svoj edinstven prispevek k tej izkušnji. Bile smo priča navdihujočim trenutkom, ko smo delile svoje zgodbe, se povezale z notranjo močjo in začutile, kako pomembno je izbrati sebe. Skupaj smo premagale ovire in ob tem začutile svojo notranjo moč. Se podprle v procesu sprejemanja same sebe.

Ogenj Duše: Dogodek “Danes izberem sebe in rdečo šminko” je bil kot vžig duše. Začutile smo plamen navdiha, ki nas je spomnil na moč, ki jo nosimo v sebi. Ta ogenj nas bo vodil na naši nadaljnji poti, ko bomo še naprej izbirale sebe in si priznale svojo edinstvenost.

Zahvala za Povezovanje: Želim se zahvaliti vsaki od vas, ki ste se udeležile tega posebnega dogodka. Hvala, ker ste mi prisluhnile, se navdihnile in na trenutke celo nasmejale našim zanimivim “grimasam” 🙂

Nadaljevanje Poti: Dogodek pa vsekakor ni naša končna točka, ampak šele začetek novega poglavja.

Če si pri meni začutila navdih in željo, da te zanima več, potem srčno vabljena, da skupaj nadaljujeva “izbiro sebe” preko globokega negovanja svoje ženske lepote od z notraj – navzven.

Rada bi se ti iskreno zahvalila zato prosim klikni na video spodaj in poglej&poslušaj sporočilo, ki ga imam zate.

POSEBNA PONUDBA ZATE

5-TEDENSKI SPLETNI PROGRAM

+ DARILO 5-tedenska spletna delavnica (štart v maju)

KODA ZA 100% POPUST na 5-tedensko delavnico: IZBEREMSEBE (prosim napiši mi na mail: info@beautyglowinsideout.si)

5-tedenski spletni program skupaj z mojo podporo

preberi več
 
 

Kaj pridobiš, če že DANES začneš z JOGO OBRAZA?

ČAS JE ZA NARAVNO POMLAJEVANJE

OD ZNOTRAJ – NAVZVEN