Kaj pravijo moje stranke?

Koža se mi je dobesedno zgladila. Pred začetkom tečaja, se nisem tako zavedala svojega obraza, zdaj pa je joga obraza postala moj čudovit ritual, ko začutim vsako mišico na obrazu in grem z večjo samozavestjo v nov dan. Opažam tudi, da mi joga obraza pomaga pri delu na sebi, saj sem veliko bolj prisotna v sebi in da se lažje “spoprijemam“ z izzivi, ki pridejo nasproti. Program je več kot zadostil moja pričakovanja in prav navdušena sem, da je joga obraza postala del mojega life-styla.

Pia S.

Tvoj program in joga obraza sta mi podarila jutranji čas zase. Spet sem našla boljši stik s sabo, da si vzamem čas in se resnično pogledam, začutim, kaj se mi dogaja. Dal mi je to, da začutim svoj obraz in se mu posvetim vsaj za kratek čas. Začela sem še bolj vzljubljati svoj obraz, z veseljem se pogledam v ogledalo in se sama sebi nasmehnem. 10-15 minutk, ki jih namenim sebi me pospremi v lep nov dan.

Tina S.

Zelo me je presenetila efektivnost izvajanja vaj ter kako se obraz dejansko optimizira, osveži, kako se celo telo prebudi in aktivira v neko stanje vznesenosti ter lepe, čiste energije. Počutim se povsem prebujeno in željno nadaljevati začeto, predvsem pa si rutino opravljanja vaj še bolj vpeti v vsakdanjik. Program je presegel moja pričakovanja. Krasna mentorica si in boljše si sploh ne predstavljam. Hvala iz srca za vse nasvete, vodenje ter vzpodbudno spoznavanje obrazne joge. Imaš tako mirno energijo, ki pomirja in vedno sem za uro in pol pobegnila iz vsakodnevega življenja v svet miru in lepote dotika v globine sebe. Zaradi tebe. Vse najboljše še naprej in hvala za tako culo lepih izkušenj.

Mateja P.

Tvoj program je več kot zadostil moja pričakovanja. Pridobila sem čisto drugačno izkušnjo joge obraza, kot sem jo poznala prej in jo izvajala po nekaterih drugih programih. Vse skupaj sem doživljala kot eno lepo popotovanje. Joga obraza mi je dala res ogromno, nad pričakovanji. Resnično sem bila motivirana ves čas programa in že kmalu navdušena nad prvimi rezultati, kar me je še bolj gnalo naprej. Joga obraza mi je dala veliko tako v smislu zadovoljstva, večje samozavesti, ta občutek da sem nekaj dobrega naredila zase in pa novih znanj – kar se tiče samih vaj za oblikovanje obraza, nasvetov za zdrav življenjski slog, načina kako se poslušati…opazila sem tudi boljše razpoloženje :-). Nataša, si krasna in izredno srčna učiteljica. Toliko sebe vložiš v to in tako veliko daš – takšnih res iskrenih nasvetov.

Mateja I

Program je presegel moja pričakovanja. Ti si mi bila posebej všeč tvoja strast, zavzetost, razlaga, motiviranje,…Ne moreš biti ne navdušen. Odlična učiteljica si. Razumljivo in strukturirano razlagaš, natančno pokažeš kako je potrebno določeno vajo narediti, popravljaš, vzpodbujaš, motiviraš. Absolutno bi ga, sem ga in ga bom še priporočala. Sem res vsak dan delala vaje. To je bila sigurno tudi posledica tvojega motiviranja. Res so se začeli kazati prvi znaki sprememb na obrazu. Najprej sem opazila okoli oči

Ana L.

Joga obraza je postala ena izmed mojih najljubših jutranjih tehnik, poleg dihalnih vaj. Takoj po vadbi začutim in vidim, kako se cel moj obraz in telo lepo prebudita. Po programu sem opazila, kako so se mi odprle oči, postale sijoče, gubice so se zelo zgladile in obraz izžareva življenje. Z jogo obraza se počutm madostno in polno elana. Tvoj program mi je bil res super podlaga in hkrati spodbuda, da nadaljujem to izjemno prakso. Hvala tudi za vso predano znanje in to, da si bila vedno na razpolago, ko sem te potrebovala.

Renata K.

Moj obraz je srečen. Zelo sem vesela, da se vidijo rezultati. Navdušena sem!:) Vaje v tvojem programu so me sprostile in na nek način obsijale od znotraj-navzven. Zaradi vsega kar se mi je zgodilo v zadnjem obdobju, čutim, da se imam tudi zaradi obrazne joge rajši. Ko sem prišla v 4. teden tvojega programa sem začutila nek neverjetni premik, saj so mi vaje priklicale nasmeh na obraz in dobila sem notranjo moč, da sem močna oseba in da bo vse ok.

Brigirta P.