Ekskluzivni paket: Obrazni Tretma in Naravno Ličenje

 

Posebna ugodnost v mesecu JUNIJU!

REZERVACIJA TERMINA
Dobrodošli v Svet Čudovitih Obraznih Tretmajev

Odkrijte svojo naravno lepoto z naravno pomlajevalnimi holističnimi tretmaji

Novi paket obraznega tretmaja in naravnega ličenja je zasnovan z enim samim ciljem – da se počutite čudovito v svoji koži. V naših tretmajih združujemo umetnost in znanost nege kože, da vam ponudimo izkušnjo, ki bo popolnoma preobrazila vaš videz in počutje.

Kaj lahko pričakujete od naših obraznih tretmajev?

Globinsko relaksacijsko delovanje: Naši tretmaji niso le površinski. Z uporabo najsodobnejših manualnih tehnik in naravnih izdelkov globinsko sproščamo napetosti v mišicah, fascijah, spodbudimo vse naravne procese z namenom samo-regeneracije da do najglobjih celic pripeljemo vse kar je že v nas. Na ta način kožo najboljše podpremo, obnovimo in ji povrnemo njen sijaj.

Naravni lifting in oblikovanje obraza: Posebne masažne tehnike in naravne sestavine spodbujajo regeneracijo kože, ustvarjajo lifting učinek in poudarijo vaše naravne konture obraza.

Polnejša, pretočna lička in ustnice: Naši tretmaji stimulirajo cirkulacijo in hidracijo, kar prinaša polnejši videz vaših ličk in ustnic. Rezultat je naraven in svež videz, ki izžareva zdravje.

Celostno počutje: Ob vsakem tretmaju poskrbim, da se ne izboljša le vaš videz, ampak tudi vaše počutje. Stranke se po tretmaju počutijo pomlajene, sproščene in celostno izpolnjene.

Ekskluzivni paket: Obrazni Tretma in Naravno Ličenje

Za vas sem pripravila poseben paket, ki združuje naš prepoznaven obrazni tretma z naravnim ličenjem. Ta paket je popoln za vse, ki si želite celovite preobrazbe – od zdravljenja in nege kože do subtilnega poudarka vaše naravne lepote z naravnim ličenjem.

Vključuje:

  • Personaliziran obrazni tretma: Temeljita analiza vaših želja, izbrani dve vaji joge obraza (ki jih nato izvajate tudi doma) in prilagojen tretma, ki bo zadostil vašim specifičnim potrebam.
  • Naravno ličenje: Strokovno naravno ličenje, ki poudari vašo lepoto na nevsiljiv in eleganten način.

Rezervirajte svoj termin za JUNIJ še danes!

Privoščite si trenutek zase in rezervirajte svoj termin za naš ekskluzivni paket obraznega tretmaja in naravnega ličenja. Dovolite si zasijati z novo energijo in samozavestjo, ki jo prinašajo naši čudoviti tretmaji.

Zakaj izbrati nas?

Cena paketa: obrazni tretma + naravno ličenje
154€ REDNA CENA
Title
129€ POSEBNA CENA (JUNIJ)

V mesecu juniju sem pripravila prav posebno ugodnost in vam podarjam ugodnost v višini 25€ na paket.

ČAS JE ZA NARAVNO POMLAJEVANJE

OD ZNOTRAJ – NAVZVEN

KAJ PRAVIJO STRANKE:                     

“Po tretmaju sem se počutila popolnoma sproščeno in pomlajeno. Moja koža še nikoli ni izgledala tako dobro!” – Ana

“Naravno ličenje je bilo neverjetno. Izgledala sem sveže in naravno lepa, brez občutka teže na koži. Vse nasvete že pridno izvajam doma” – Maja

“Nataša tvoje roke so zlata vredne in zares si prav začutila kaj tisti trenutek najbolj potrebujem. Kar se pa ličenja tiče pa se vidi, da imaš ogromno kilometrine, saj takoj začutiš kakšen make up nekomu najbolj paše. Jaz se sem počutila tako lepo, kot že dolgo ne! Hvala ti.”